Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Παλιο: Poeta Negra RIP / Νεο: Rollin Under Rip

...respect καρα-ρεσπεκτ στην εν λόγω  δισκογραφική εταιρεία που κανείς ξεφτιλισμένος (αν και κατι τετοιες εκφράσεις δεν τους "πιάνουν") δεν έχει καν αναφέρθει, σε διάφορες δήθεν αντικειμενικές, σαχλές και ανούσιες ανασκοπήσεις δεκαετίας.χρονιας,μήνα κλπ. Οχι πως αν αναφέρονταν θα αλλαζε κάτι αλλά νομίζω οτι  η Poeta Negra αποτέλεσε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την κορυφάια και συνάμα πιο πρωτοπόρα ελληνική "ανεξάρτητη" δισκογραφική εταιρεία δείχνοντας παράλληλα το δρόμο που να ακολουθήσουν αλλές μικρότερες. Το θράσος της γνώμης του κάθε αδάη που του προσφέρει απλόχερα η σημερινή εποχή έχει πλέον μετατραπεί σε όπλο μαζικής αποχαύνωσης αγνοώντας ή παρακάπτοντας σημαντικές μουσικές συνιστώσες. Ο νοών νοείτω.Κουράστηκα.Δεν κράζω άλλο..


...respect καρα-ρεσπεκτ  στο δισκοπωλείο Rollin Under και την τεράστια συνεισφορά του (για όσους δεν ξέρουν, αυτό είναι μία σημαντική  μουσική συνισταμένη). Μόλις έβαλε λουκέτο :/(

Pie Finger - Time will Tell 

4 σχόλια:

  1. Μεγαλη απωλεια το Rollin Under.Χθες πηγα(ανυποψιαστος)να αγορασω καποιο δισκο και εμεινα εκπληκτος μ'αυτο που αντικρισα!
    Οσο για την Poeta Negra εχεις δικιο,κανεις δεν εχει αναφερθει σ'αυτη!Τουλαχιστον μενουν οι δισκοι που εχει κυκλοφορησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι Γιάννη..κάπως έτσι είναι. Το κακό της υπόθεσης είναι οτι κατά πάσα πιθανότητα ούτε για το Rollin θα φιλοτομηθεί να γράψει κάποιος.Αν δεν είσαι τρέντι, ιν και δεν ανήκεις σε συγκεκριμένες "φατριές" δεν προβάλεσαι(ούτε καν "υπάρχεις" δλδ).Anyway..χρονιάρες μέρες(για τους άλλους).Καλή χρονιά σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an kai eimai megalos trendys kati egrapsa...

    http://buginthecity.blogspot.com/search/label/Rollin%20Under

    xronia polla kai kali xronia reee kostaaaaaa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ήξερα από πάντοτε οτι είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ τρεντις ;/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή