Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Untitled #1

Με αρέσουν και με αηδιάζουν συγχρόνως διάφορα πράγματα και ποικίλες καταστάσεις με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημερες λόγω του περισσότερου ελεύθερου χρόνου που έχω, τα σκέφτομαι και τα ζω όλα πολύ πιο έντονα σε σχέση με παλαιότερα.
Πχ η συναυλία των Depeche Mode η καλύτερα η διοργάνωση της συναυλίας των DM με έβγαλε κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα μου.Μόνο με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου μπορώ να τη συγκρίνω. Πως κατάφεραν και "ξάφρισαν" σαν κοινοί πορτοφολάδες σαράντα χιλάδες κόσμο ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω. Στο πρόσφατο παρελθόν είχα την τύχη να είμαι ένας εκ των υπεύθυνων για την συναυλία του Matt Elliott στην Θεσσαλονίκη. Περίπου οκτώ ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας προέκυψε ένα σοβαρό ενδεχόμενο μη άφιξης του καλλιτέχνη στην πόλη και ενημερώθηκα αμέσως. Είναι δυνατό σε μια συναυλία που διακυβεύονται εκατοvτάδες χιλιάδες ευρώ να τα αφήνουν όλα στο έλεος της τύχης μέχρι την έσχατη στιγμή; Aναρωτιέμαι..Εύχομαι να επιστραφούν τα λεφτά του εισιτηρίου πίσω ακόμα και αν γίνει η συναύλια (κάτι σαν αποζημίωση) αν και προσωπικά δεν το προβλέπω. Γιατί; Τι πάει σωστά δηλαδή για να πάει και αυτό; Γιατί να πηγαίνουν όλα τα άλλα λάθος και αυτό να πάει σωστά; Απλή λογική.
Καλά που υπάρχει και το Sync αν και για αυτό διατηρώ κάποιες ενστάσεις-επιφυλάξεις. Θα πω μία και θα σταματήσω για να μην θεωρηθώ προκατειλημμένος. Πιστεύω ότι με την μεταφορά του στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στο συγκεκριμένο χώρο έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο "ορθάδικο". Δεν μ'αρέσει αυτή η προσέγγιση γιατί μου θυμίζει τα σύγχρονα πάρκα που δεν έχουν παγκάκια.'Ολοι ξέρουμε για ποιους λόγους κυριάρχησε αυτή η τάση και είναι πραγματικά λυπηρή.
Αντίθετα δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου για το μόλις κυκλοφορηθεν cd των Eventless Plot. Η ελληνική ηλεκτρόνικα στα καλύτερα της. Μη περιμένετε κριτική απο 'μενα. Κυκλοφόρησε από την Granny records. Εδω μπορείτε να ακούσετε ενα απόσπασμά του και εδω να το αγοράσετε.
Επίσης με αφορμή το lifting που έκανε το mic.gr σας παραπέμπω εδώ για να ακούσετε (έχει ένα player στο τέλος της "κριτικής") ένα από τα πιο πορωτικά κομμάτια της χρονιάς (ακούγεται καλύτερα κιόλας από το myspace τους-μπράβο Mπάμπη!).
Με αφορμή το 80's ηλεκτροποπ παρελθον των DM πάρτε και αυτό απο την ελληνική ιστόρικη Creep records. The Vyllies-Whispers in the shadow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου