Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Ο ανθρωποδιώκτης


Μετά απο κάμποσο καιρό,13 ημέρες για την ακρίβεια,επιστρέφω,όχι για να κράξω η να "κατηγορήσω" την ελληνική πασχαλιάτικη πραγματικότητα που ομολογώ με ενοχλεί αφάνταστα,αλλα για να σας δώσω ένα "τραγούδι" που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε διάφορες περιστάσεις "τούτες τις άγιες μέρες".
Ας θεωρήσουμε οτι είστε στο σπίτι σας και εκμεταλεύεστε το ελεύθερό σας χρόνο με τον καλύτερο τρόπο έως ότου δέχεστε τηλεφώνημα από φίλο/η ο οποίος/α "αυτοπροσκαλείται",δεν μπορείτε να αρνηθείτε και επιπλέον αφού έχει έρθει δεν λέει να φύγει(η γνωστή "αρμένικη βίζιτα"). Στο αυτό το link θα βρείτε ένα τραγούδι που όταν το ακούσετε παρέα θα ανησυχήσει ευθύς για την ψυχική σας υγεία και φυσικά για την ασφάλειά του και πλέον δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να σας χαιρετήσει ευγενικά και να αποχωρήσει από το χώρο σας όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Διώξτε τους!


Υγ1.H όλη πράξη θα είναι πιο αποτελεσματική εάν η ένταση ακρόασης ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια.Ο χρόνος επανεμφάνισής τους είναι ανάλογος της τρέλας και της έντασης που θα δεχθούν.Κάτι σα τα κατσαριδοκτόνα.

Υγ2. Το κομμάτι είναι ηχογραφημένο από δυο βασικά μέλη των Sonic youth, Thurston Moore και Peter Shelley και είναι μέσα απο την συλλογή-αφιέρωμα στους Godz με τίτλο "Godz is not a put on".Η εταιρία που την κυκλοφόρησε ήταν η Lissy's records.Αναζητήστε τη και δεν θα χάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου